HTML

Albi trópusai

Néha gondolkodom azon, hogy vajon a trópusok listája, ami az irodalomelmélet szerint "kőbevésett", hogyan kapcsolható össze sok mai, kedvtelésből, de művészi szándékkal létrehozott alkotással, a személyiség szuggesztív produktumaival. Egy persziflázs, egy kép-komment, stb. aligha elemezhető klasszikus módszerekkel, pedig az "ékesszóláshoz" van valami közük. Mindegy, már nem fogok irodalomelméletből sem doktorálni:) ...Azért az ember néha ír ilyeneket, tapasztalatból tudom.

Bejegyzések

Kategóriák

Linkblog

Friss topikok

Nyilatkozat. Kijelentjük, hogy teljes mértékben tiszteletben kívánjuk tartani az alkotáshoz fűződő jogokat. Csak a forrás megjelölésével, nem kereskedelmi céllal, egy pontosan körülhatárolt témájú szellemi utazás elmélyítése céljából vettünk kölcsön képeket. A jogtulajdonos kérésre ezeket töröljük. Kérjük, ezen nyilatkozatot egyúttal a kép tulajdonosa fogadja el a kölcsönvételhez történő utólagos hozzájárulásának megszerzésére irányuló kérelemnek.

Gyertek, még (3)

2015.03.05. 21:26 murcielago

Gyertek, még esik, ám egyre derül   te nem figyeltél, de jól láttalak   zuhog mégis…nézz meg jobban             (Kép: Star Wars)

Szólj hozzá!

Címkék: saját vers

Gyertek, még (2)

2015.03.05. 21:26 murcielago

Gyertek, még esik, ám egyre derül   te nem figyeltél, de jól láttalak   zuhog mégis…nézz meg jobban      

Szólj hozzá!

Címkék: saját vers

Gyertek, még (1)

2015.03.05. 21:26 murcielago

Gyertek, még esik, ám egyre derül   te nem figyeltél, de jól láttalak   zuhog mégis…nézz meg jobban           (Kép: https://www.facebook.com/zsolo.karpi )

Szólj hozzá!

Címkék: saját vers