HTML

Albi trópusai

Néha gondolkodom azon, hogy vajon a trópusok listája, ami az irodalomelmélet szerint "kőbevésett", hogyan kapcsolható össze sok mai, kedvtelésből, de művészi szándékkal létrehozott alkotással, a személyiség szuggesztív produktumaival. Egy persziflázs, egy kép-komment, stb. aligha elemezhető klasszikus módszerekkel, pedig az "ékesszóláshoz" van valami közük. Mindegy, már nem fogok irodalomelméletből sem doktorálni:) ...Azért az ember néha ír ilyeneket, tapasztalatból tudom.

Bejegyzések

Kategóriák

Linkblog

Friss topikok

Nyilatkozat. Kijelentjük, hogy teljes mértékben tiszteletben kívánjuk tartani az alkotáshoz fűződő jogokat. Csak a forrás megjelölésével, nem kereskedelmi céllal, egy pontosan körülhatárolt témájú szellemi utazás elmélyítése céljából vettünk kölcsön képeket. A jogtulajdonos kérésre ezeket töröljük. Kérjük, ezen nyilatkozatot egyúttal a kép tulajdonosa fogadja el a kölcsönvételhez történő utólagos hozzájárulásának megszerzésére irányuló kérelemnek.

Imádság Camael és Machidiel Őrangyalokhoz

2014.02.18. 00:00 murcielago

camael___angel_of_aries_by_shamansoulstudios-d32ieby.jpg

Üdvözlégy, Istennek szent angyala, tekintetes fejedelem, én hű örizőm s gondviselőm, üdvözlégy; örülök, hogy neked az Isten oly nagy méltóságot adott és ő szent malasztjával megszentelt, melyben mindenekelőtt megboldogulni, állhatatosan megmaradtál. Hálákat adok a mindenható Istennek a teveled tett nagy jótéteményeiért; teneked pedig azért, hogy nekem, háládatlan embernek ennyi esztendeig és sokképen hiven és kegyelmesen szolgálsz, és mind lelkem üdvösségére mind testem egészségére gondot viselsz. Ma is neked ajánlom magamat, testemet és lelkemet, elmémet, értelmemet és akaratomat, s minden érzékenységeimet, hogy engem őrizz, vezérelj s támogass, tisztíts, világosits s tökéletessé tégy ugy, hogy minden jókkal általad betelvén, Isten malasztjában halálom órájáig álhatatosan megmaradjak, és azután veled együtt ő szent felségét szinről szinre láthassam és örökké áldhassam. Amen

(Forrás: Jó Illatú Kis Rózsáskert, melyben sok szép Imádságok és Énekek találtatnak….Bp.,1888) http://issuu.com/szasz_andras/docs/egbe_szallo..._belivek/25

Kép: ShamanSoulStudioshttp://shamansoulstudios.deviantart.com/art/Camael-Angel-of-Aries-185616142

http://blingee.com/

aries3.gif

Szólj hozzá!

Címkék: ima angyal őrangyal Camael Machidiel

A bejegyzés trackback címe:

https://murcielago.blog.hu/api/trackback/id/tr175814346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.